Bitbond ni platform untuk pinjam dan laburkan duit dengan mudah melalui internet.

 

Korang yang berminat nak pinjam duit, boleh pinjam dekat sini.

 

Tapi yang paling best, korang boleh meminjamkan duit korang, labur dan dapat keuntungan daripada duit yang korang pinjamkan. Mudah je nak beranakkan duit tu.

 

Risiko untuk laburkan duit ni biasalah. Takut orang tak bayar.

 

Jadi, kalau korang nak pinjamkan duit, peminjam tu akan ada rating. Rating tu dibuat berdasarkan pengesahan identiti dan status kewangan. Bukan sewenang-wenangnya rating tu diberi. Jadi korang digalakkan untuk memilih rating A dan B sahaja. Lepas tu, tengok sekali history dia pinjam. Kalau rating bagus ni, insya-Allah dia akan bayar on time. So tak perlu risau.

 

 

Boleh buat banyak duit ke? Boleh la dik oiii. Tapi ikut modal la. Besar modal, besarlah untung.

 

Berminat nak register? Klik sini.